Maak nu snel een afspraak dichtbij

Easyslim.nu Nootdorp

Mo van Easyslim.nu Nootdorp

Mo van Easyslim.nu Nootdorp

Easyslim.nu Heeft mij nieuw leven ingeblazen! Als `n blad aan de boom om, `n stoomversnelling van positiviteit. Net wat ik nodig had. Sinds mei 2016 ging voor mij het roer drastisch om, van zorgende spil in het gezin naar ondernemer. Naarmate de kinderen groter werden en meer hun eigen gang gingen, kreeg ik meer tijd voor mezelf. Leuk voor even, maar ik voelde me nog te jong om alleen maar thuis te zitten. Ik wilde me nuttig maken in deze maatschappij, met een mooi doel voor ogen. Alleen wist ik nog niet precies met wat. De zorgende kant trok me aan, maar niet meer als tandartsassistente, wat ik 11jaar met veel plezier gedaan heb. Maar toen trok `n berichtje op facebook mijn aandacht. Eerst dacht ik nog, ja hoor! Maar toen het nog eens voorbij kwam, was het mijn nieuwsgierigheid die won. Ik las me in op de website en in Rijswijk zat de dichtstbijzijnde studio. Dezelfde week lag ik bij Tanya op de bank. Het enthousiasme van haar en de belevenis die ik toen voelde. Dit wil ik ook, schoot er door mijn hoofd. Met mensen werken en helpen, met het prachtige doel om de klant happy te maken, qua afvallen en `n positieve stimulans te zijn in hun leven. De persoonlijke aandacht, sprak mij erg aan. Een afspraak met Karin was zo gemaakt, het klikte , het voelde goed. De ondernemer in mij , werd weer wakker geschud. Ik ging meteen aan de slag om van alles te regelen. Vanaf 4 juli 2016 staat Easyslim.nu Nootdorp op de kaart. Met super support & geestelijke ondersteuning van Jaap & Karin, sta ik nu waar ik sta. Het leven voelt weer goed, ik leef, heb elke dag `n prachtig doel voor ogen. Het is een verrijking van mij. De rollen in het gezin zijn nu omgedraaid, thuis wordt er gekookt door manlief, de was en het huis neemt hij ook voor zijn rekening. Zodat ik me helemaal kan focussen op mijn werk, dat meer een fantastische hobby is eigenlijk. Ik ben vol levenslust en dat straal ik uit. Met een achterban die op rolletjes loopt en hun trotsheid naar mij toe. Elke dag verwonder ik me weer, wat is het leven goed. Liefs Mo x

Deel dit stuk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp