Maak nu snel een afspraak dichtbij

Ervaringen Easyslim.nu Lemmer

logo

Easyslim.nu Lemmer

Op 7 april ben ik in Lemmer gestart met Easyslim.nu.
Ik hoopte dat de studio gelijk vol zou zitten natuurlijk maar kon dit toen nog niet geloven!  Het was echter precies zoals Karin zei. Binnen no-time vol!
Eindelijk iets wat echt goed bij mij past: Mijn vooropleidingen en ervaringen kan ik nu allemaal goed gebruiken!
Allemaal blije, enthousiaste  maar vooral slankere/gespierde mensen!
Van mond op mond reclame moeten we het hebben.. Wat bleek: Aanvankelijk kwamen veel mensen ” stiekem”, zoals Karin in haar vorige blog aangaf! Ben ik niet gezien?
Gelukkig komt daar nu langzaam aan verandering in! Je komt er niet onderuit, zo hoor ik de nieuwe klanten nu vrolijk zeggen. Zo had ik laatst 2 collega’s die het ook niet tegen anderen wilden zeggen maar beide slankten enorm af! Ga je soms naar Easyslim.nu? Vroegen andere collega’s! Ja…..riepen ze toen in koor!
Ook twee vriendinnen; Nog niet doorvertellen hoor, maar ik heb een afspraak gemaakt bij Berber. Eerst maar eens even kijken. De andere lachen ( die waren namelijk al klant). Ik ben al halverwege mijn 10 rittenkaart! Het gaat super.
Ben benieuwd of ik in een volgend blog kan schrijven dat Lemmer eo alle g?ne overboord heeft gegooid! Wie weet, de wonderen zijn de wereld nog niet uit bij Easyslim.nu

Een lieve groet van Berber Könning

Deel dit stuk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp