Hoe kwam ik op Easyslim.nu?

Ruim 32 jaar werkte ik bij de Rabobank. Een vaste baan en bekend terrein, maar toch werd ook ik getroffen door de reorganisatie. Je kunt dan twee dingen doen: je blijft hangen in hoe erg je het vindt dat dit je overkomt of je ziet het als een kans om het roer om te gooien. Ik koos voor het laatste! Alleen op dat moment moest ik samen met mijn moeder de mantelzorg voor mijn vader op me nemen en uiteindelijk zijn overlijden verwerken. Na een moeilijke periode kwam Easyslim.nu op mijn pad en dit was de kans die ik nodig had. Tijdens de laatste jaren van mijn loopbaan miste ik het klantcontact en nu kon ik dat weer oppakken! Dagelijks ben ik met mijn cliënten bezig om ze niet alleen te laten afslanken, maar ook figuurlijk lekkerder in het vel te laten zitten. Ik kan al mijn passie kwijt in de studio en in mijn vrije tijd hou ik nog ruimte over om mijn kleinkinderen te zien opgroeien en een lekker boek te lezen. Ben jij ook toe aan een nieuw hoofdstuk? Kom dan eens gezellig langs

Lieve groet van Annemieke