Hoe het allemaal begon!

Welkom bij de eerste studio van Easyslim.nu

Toen ik in 2015 weer eens 20 kilo was afgevallen, wilde ik ook echt overal slank zijn. Bij mij waren (in verhouding) mijn heupen nog steeds niet in proportie. In Duitsland stuitte ik op een afslankstudio met dit apparaat. Ik was gelijk onder de indruk en heel blij met het resultaat. Eigenlijk besloot ik al na de eerste behandeling dat ik het apparaat wilde kopen en een eigen studio wilde beginnen. Zo gezegd zo gedaan; van mijn laatste spaargeld kocht ik het apparaat en huurde een klein kamertje in een sportschool in Almere. Wat ik vooral wilde was een laagdrempelige sfeer maken. Mijn ervaring was de bestaande salons zo klinisch en steriel waren en ik vaak betuttelend werd behandeld.

Ik wilde dat anders doen! Het concept bleek vanaf dag 1 een succes te zijn. Het geheim? De combinatie van het apparaat met de laagdrempeligheid en mijn passie en respect voor de mens. Want of je nou dikker of dunner bent; het innerlijk is hetzelfde! Wij kunnen de meeste mensen helpen op een manier die én effectief is én past bij iemands levenswijze.

In Almere hebben we inmiddels 5 apparaten en helpen we ongeveer 70 mensen per dag. Ook in Lelystad en Zeewolde heb, vanwege de grote vraag,  in april 2018 eigen studio’s geopend

Natuurlijk snap ik dat je misschien denkt: “Dit is te mooi om waar te zijn!” Daarom nodig ik je uit om het zelf te komen ervaren in (inmiddels) een onze meer dan 50 studio’s!

Lieve groet van Karin Hut (oprichter en eigenaar Easyslim.nu)