Inmiddels 5 studio’s in Friesland

Vol vertrouwen, lekker sceptisch, super nieuwsgierig en met een lichaam dat ik helemaal ‘zat’ was heb ik een afspraak gemaakt voor een intake en proefbehandeling bij Karin Hut in Almere.

Tijdens de intake werd ik helemaal enthousiast! Wat een uitkomst om je lichaam zo te trainen! Dat was na 3 zwangerschappen ook wel nodig!

Hoewel anderen altijd zeiden ‘stel je niet aan, valt toch wel mee’ werd ik door Karin begrepen. Het voelde gelijk van alle kanten zo goed!

Wat een veelzijdig, interessant concept. En wat wordt dat met een passie en liefde ingezet! Dit wilde ik niet alleen zelf blijven ervaren, ik wilde hier meer mensen mee laten kennis maken. Dankzij het vertrouwen van Karin kon ik startten als ondernemer.

Als eerste trotse franchisenemer van Easyslim.nu ben ik gestart in Lemmer in april 2015. In nog minder dan een jaar tijd volgde er ook een studio in Heerenveen, en opende later ook in Sneek en Leeuwarden. Einde van dit jaar (2018) open ik mijn vijfde vestiging in Drachten.

Het allerleukst is dat het zo veelzijdig is! Voor iedereen een op maat gemaakt programma!

We hebben, inmiddels een behoorlijk team van allemaal leuke dames met veel ervaring dames! We ontvangen in Friesland dagelijks vele mensen die ieder hun doel komen bereiken! Voor de ene is dat kilo’s afvallen, voor de andere spier opbouw of een strakkere huid! Veel mensen met reuma, rugklachten, blessures of gewoon als je geen puf of tijf hebt om zelf in de sportschool los te gaan weten ons te vinden en komen wekelijks of maandelijks voor een behandeling.

Twijfel je? Niet meer doen, wij kunnen je helpen!
Kom vrijblijvend kennismaken doormiddel van een intake & proefbehandeling.

Een groet uit Fryslân van Berber