Hoe begon mijn Easyslim.nu avontuur?

Stoppen met roken was mijn doel, maar ja dan weet je ook dat je in gewicht aankomt want ik hou van alle lekkere dingen, zeker als je daar al aanleg voor hebt. Ik heb toch mijn stoute schoenen voor de zoveelste keer aangetrokken en er echt voor gegaan! Nu een jaar later, voelt het alsof ik nooit gerookt heb en zijn de kilo’s er ook weer af omdat Easyslim.nu op mijn pad kwam en zit beter in mijn vel dan ooit. Fantastisch toch?

Door mijn eigen succesverhaal, kwam ik op het idee een eigen studio te beginnen.Ik kan het wel van de daken schreeuwen hoe Easyslim.nu mensen helpt om op een simpele manier slank te worden en dat ik daar onderdeel vanuit mag maken met mijn eigen studio in Deventer is helemaal een uitgekomen wens. Elke dag zie ik mensen beter in hun vel zitten en blij de deur uitgaan.

Wil jij ook weten wat ik jou kan doen? Maak gerust een afspraak!

Lieve groet van Leny