Het begon in januari 2017!

Januari…… Jullie kennen vast dat gevoel. Op een dag kijk je in de spiegel, en denk je “ik ken mezelf niet meer… hoe heb ik het zover laten komen”.  45 jaar, opspelende hormonen, dieten die me de oren uitkomen, sporten niet leuk vinden, maar bovenal alles hangt en zakt. Ik moest wat doen, dit lichaam is niet van mij.  Enigszins sceptisch (de nuchtere tukkermentaliteit, eerst zien dan geloven) belde ik Karin in Almere. Wauw, vanaf de allereerste dag enthousiast, 16 cm kwijt, dat smaakte naar meer. Mijn leven ging 100% veranderen, ik werd weer ik, kreeg mijn lichaam niet alleen terug, waar het vet en de cm verminderden, groeide mijn zelfvertrouwen. Dat maakte dat ik op 1 mei 2017 mijn eerste eigen easyslim.nu vestiging startte  in Enschede en precies een jaar later mijn tweede vestiging in Winterswijk mocht openen. Dagelijks ervaar ik mijn eigen gevoel nu ook bij de klanten die komen. Ik maak het niet alleen zichtelijk, maar draag ook het gevoel erom heen over. Mijn zorgachtergrond als sociaal pedagoog in de psychiatrie  wat ik hiervoor 20 jaar heb gedaan komt hierin goed van pas. Het werk verschilt niet eens zo heel veel van toen. Wat wel een verschil is dat ik in mijn oude vak weinig successen boekte, en ik hier dagelijks successen ervaar. Kortom, dit is mijn verhaal, en het kan de jouwe worden, maak die afspraak en ervaar!

Groetjes van Jannet