Makkelijk en snel afvallen?

Voordat ik als franchiser bij Easyslim van start ben gegaan, werkte ik als gewichtsconsulente. In mijn praktijk kwam ik veel mensen tegen die niet konden of wilden sporten. Mensen die er erg veel moeite mee hadden om hun hapje en drankje te laten staan. Begrijpelijk, aangezien ik mij daar zelf ook schuldig aan maak. Toch zijn dit ook allemaal mensen die graag wat aan hun lichaam veranderd zouden willen zien. De bekende probleemzones, cellulite en andere oneffenheden. Ik dacht daar moet toch wat op te vinden zijn! Uiteindelijk kwam ik via via bij Easyslim.nu terrecht. Na zelf een aantal afspraken te hebben gehad, was ik super enthousiast. In maart 2017 ben ik van start gegaan met Easyslim.nu Groningen. Dit doe ik nu nog steeds met veel plezier! Dit omdat ik mensen tevreden de deur uit zie gaan, maar ook omdat ik in dit werk ontzettende leuke mensen leer kennen.

Ook weten hoe jij simpel slanker en strakker wordt? Maak gerust een afspraak!

Lieve groet van Mariska