Diëten! Elk jaar begint een groot gedeelte van Nederland op 1 januari fanatiek aan de goede voornemens. Ineens slaat de dip toe rond maart en denken je laat maar zitten… Maar dan? De zomervakantie wordt gepland, het mooie weer komt er aan. Heerlijke avonden buiten met heerlijke hapjes en drankjes. De vakantie komt langzaam aan steeds dichterbij, en wat ben je er aan toe ! Ineens bedenk jij je dat je amper nog in dat mooie jurkje past, je zwembroek te strak zit of simpel weg je huid niet (meer) mooi is omdat deze ook een jaartje ouder is geworden. Mijn naam is Eline Stobbe en ik ben in 2016 g begonnen met mijn Easyslim.nu Harderwijk! Simpelweg omdat ik bovenstaande issues ook had! Door de goede resultaten die ik boekte wilde ik dit zo graag overbrengen aan anderen! Dat ik daarom met veel plezier mijn eigen onderneming ben gestart . De resultaten liegen er niet om, in een korte tijd is Easyslim.nu enorm gegroeid!

Heb ik je interesse gewekt? Boek dan snel een proefbehandeling in, zodat ook jij bovenstaande punten kan aanpakken !

Lieve groet van Eline