Even voorstellen

Ik ben Karin van Twuyver, getrouwd en 2 kinderen en sinds november 2017 de trotste eigenaar van Easyslim.nu Limmen, sinds juli 2018 van Egmond en sinds 1 november van Beverwijk!

Na 27 jaar in de verzekering gezeten te hebben wilde ik iets gaan doen waar ik meer voldoening uithaalde en dat heb ik gevonden in Easyslim.nu, je maakt de mensen blij en wie wil dat nou niet.

Na eerst zelf de behandelingen te hebben ondergaan raakte ik zo enthousiast dat ik ben gaan kijken of er een mogelijkheid was zodat ik zelf een Easyslim.nu kon beginnen en die mogelijk was er! En tot op heden nog geen moment spijt wat is dit leuk vooral het omgaan met mensen dat miste ik echt in mijn vorige baan.
Elke maandag is het weer een feestje als ik naar mijn werk mag om samen met mijn team de klanten te behandelen, zowel in Limmen, Egmond en Beverwijk!

Hoop jullie snel te ontmoeten!

Groetjes van Karin