Laagdrempelig, gezellig en aangenaam!

Velen van ons gaan het gevecht aan met het lijf dat je gekregen hebt. Vaak is dat een eindeloze knokpartij dat je vaak verliest. Wie herkent het niet; net een te dikke buik of maag, vetrolletjes die onder een strak truitje te zien zijn, cellulite waar je je voor schaamt of je zit gewoon niet lekker in je vel.

In mijn studio’s kan ik je helpen met dat eeuwige gevecht; en met een klein beetje vasthoudendheid en met hulp van mijn team met onze apparaten van Divinia ga je het dit keer wel redden! Op een zeer aangename wijze!

Ik ben in de zorg begonnen en gaf mij met heel mijn ziel aan de dementerende medemens. Totdat Easyslim.nu op mijn pad kwam. Van deze organisatie kreeg ik de ruimte om mijn passie voor verzorging van het lijf uit te oefenen. Wat vind ik het heerlijk om mensen zoals jij zeer tevreden de deur weer uit te zien lopen en ook weer terug te zien komen. Gewoon om alles bij te houden maar ook voor de gezellige sfeer.

Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon langs of maak een afspraak met mij.

Tot ziens!

Martha Strengholt