Easyslim.nu Texel en Schagen

Ik ben een geboren Tesselaar, van nature zijn wij een bourgondisch volkje. Nadat ik op mn 41ste mijn derde kind heb gekregen, lukte het mij niet meer om op mijn oude gewicht te komen. Na heel veel mislukte lijnpogingen, zag ik Easyslim.nu op de televisie voorbij komen. Ik ben de volgende dag meteen gaan bellen en heb de behandelingen ondergaan, met veel plezier en heel bij met de resultaten.

Ik was zo enthousiast dat ik in november 2017 op Texel mijn eigen studio ben begonnen. Dat beviel mij zo goed dat ik mei 2018 in Schagen mijn 2de vestiging ben gestart. “Lucy Schagen in Schagen.” Hoe leuk is dat?!

Heb je ook moeite om van je zwangersschapskilo’s af te komen of wat voor kilo’s dan ook? Heb je moeite met sporten? Kom dan eens bij ons langs, wij wachten op je een kopje koffie of thee, je bent van harte welkom.

Veel groetjes van Lucy