Welkom bij de Easyslim.nu studio in Zaandam.

Ik, Annemiek Hendrikse, ben de trotse eigenaresse van deze afslankstudio, die ik samen met Diana run.
Mijn hele leven ben ik eigenlijk al te zwaar, en heb ondertussen vele, vele diëten al geprobeerd. Vaak met prima resultaat, maar dan…
Ik moet er dan ook bij zeggen, dat voor mij gezelligheid en een hapje en drankje hand in hand gaan. Hoe vervelend zou ik het ook vinden als ik dan maar mijn hele leven op dieet zou moeten, en al het leuke van het leven moeten opgeven? Leek mij een vreselijke gedachte.
Tot ik Easyslim.nu tegen kwam.
Geen diëten, alleen op de dag dat je komt een aangepast voedingsadvies. Hoe prettig.
Woon je in de mooie Zaanstreek, maak dan snel een afspraak voor een intake en proefbehandeling, en ik zal je alles uit leggen.
Lieve groet,
Annemiek