Maak nu snel een afspraak dichtbij

Afslankapparaat haalt cultuurverschillen naar boven

Afslankapparaat maakt in iedere streek wat los

Een kijkje achter de schermen

Toen ik in maart 2015 het afslankapparaat had gekocht stond mijn wereld gelijk op zijn kop!

Mijn plan was om eerst twee dagen open te gaan voor het afslankapparaat. Ik huurde een goedkope kamer in een sportschool in Almere-Buiten. Die twee dagen zaten ook snel helemaal vol…..12 uur per dag kwamen er klanten. Ik werd een beetje gek: Ieder uur: Deurtje open, deurtje dicht ( allemaal tevreden klanten) en geen raam om naar buiten te kijken. Ik moest hier zo snel mogelijk weg. De klap op de vuurpijl was dat er een klant kwam met haar moeder en een kinderwagen met schattige baby van 6 maanden. Op dat moment was ik ook net bezig mijn eerste assistente in te werken ( ik kon immers niet meer zelf alles alleen doen). Aldus stonden we met 4 man en een grote kinderwagen in een kamertje van 3 bij 3.

Tja, je zal begrijpen dat dit niet meer te doen was. Aldus ging ik opzoek naar een groter pand en vond dat in Almere-Stad. Een prachtige plek op 3 minuten lopen van het Centraal Station en met een eigen parkeerplaats voor de deur. Dit was slechts 4 weken na de opening. Op dat moment had Easyslim.nu ook al 1 franchisenemer: Berber Könning uit Lemmer. Uit mijn persoonlijke kring kende ik Berber al een paar jaar. Een leuke frisse jonge vrouw met een goede achtergrond om te werken met een eigen studio. Ook in Lemmer zat de agenda vanaf dag 1 lekker vol:). De 2 eerste klanten van Berber waren 2 dames die eerst in Almere kwamen maar in Lemmer woonden. Dolgelukkig waren ze dat daar nu ook terecht konden.

Afslankapparaat laat cultuurverschillen zien

Easyslim.nu Lemmer zit in het winkelgebied van Lemmer én anders dan in Almere ( waar mensen graag zeer breeduit meten dat ze bij ons komen) ging het daar ietsje anders. De klanten keken eerst over hun schouder of niemand zou zien dat ze bij de studio naar binnen gingen. Bij het verlaten idem dito. Berber is dan ook dikwijls gevraagd: Kun je dat stoepbord niet weghalen? Hahaha… leuk om te zien dat de mentaliteit per streek zo verschilt.

Groet van Karin uit Almere

 

Deel dit stuk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp