‘Mijn operatie kon doorgaan dankzij de behandelingen’

De 62-jarige verkeersregelaar Wilfried zit al 12 jaar in het vak, maar moest een operatie ondergaan vanwege het fysieke aspect. ‘Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Maar mijn beroep begon enige tijd geleden zijn tol te eisen. Een paar jaar geleden kreeg ik last van mijn knieën. In het begin waren de klachten nog niet zo erg dat ik actie moest ondernemen. Maar de pijn werd steeds erger. Mijn knie bleek versleten en ik moest een knieprothese.’

Eerst afvallen

Maar dat ging niet zonder slag of stoot, vertelt Wilfried. ‘In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik eerst moest afvallen, anders kon de operatie niet doorgaan. Ik woog 121 kilo en moest in vijf weken tijd minstens tien kilo afvallen. Een hele uitdaging. Maar ik begon vol goede moed. Ik at gezonder, lette op mijn calorie- en koolhydraatinname, liet dat ene biertje staan en probeerde, ondanks mijn knie, meer te bewegen.’

Snelle resultaten

‘In het begin ging het goed en ik merkte snel resultaat. Maar na twee weken stagneerde dat. Het ging niet hard genoeg. Maar de datum van de operatie kwam snel dichterbij – ik had nog iets meer dan drie weken – dus ik besloot om hulp te zoeken van buitenaf. Via het internet kwam ik bij Easyslim.nu Almere terecht. Ze beloofden snelle resultaten: precies wat ik nodig had.’

De eerste behandeling

‘Ik nam contact op en werd te woord gestaan door Chantal. Mijn doel was ambitieus, maar Chantal gaf aan dat we het gewoon samen gingen proberen. Niet geschoten is altijd mis, natuurlijk. Ik kon vrijwel direct terecht voor mijn eerste behandeling en het resultaat loog er niet om. Na drie dagen was ik al anderhalve kilo kwijt!’

Voedingsadvies

In verband met zijn naderende operatie onderging Wilfried twee keer per week een behandeling bij Easyslim.nu. ‘De kilo’s vlogen eraf. Bovendien kreeg ik voedingsadvies voor thuis, zodat ik nog sneller resultaten zou zien. Mijn voedingspatroon bestond uit weinig koolhydraten en veel eiwitten en groenten, in combinatie met de shakes. Dat was goed vol te houden. Uiteindelijk kreeg ik groen licht voor de operatie!’

Na de operatie

‘De operatie verliep zonder problemen en mijn knieprothese herstelde goed. Maar dat betekende nog niet het einde van mijn behandelingen bij Easyslim.nu. Ik had namelijk een strippenkaart gekocht waar nog een paar behandelingen op stonden. Zonde om die niet te gebruiken, natuurlijk! Ik had de smaak te pakken en vond de behandelingen heel fijn, dus ik besloot om één keer per week langs te blijven gaan.’

De resultaten

‘Ik ben echt heel tevreden met de resultaten. Voorafgaand aan de behandelingen woog ik 121 kilo, en ten tijde van de operatie was dat 113 kilo. Zonder Easyslim.nu was me dat nooit gelukt en had ik de operatie misschien moeten uitstellen. Ik ben eindelijk van mijn kniepijn verlost en zit beter in mijn vel!’

Lorraine Simoons

Lorraine Simoons is niet alleen 15 kg lichter, maar door Easyslim.nu ervaart ze ook veel minder klachten van haar lipoedeem en fibromyalgie. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Ed von Römer

Toen Ed von Römer besloot om af te gaan vallen, wist hij meteen dat hij dat bij Easyslim.nu ging doen: ‘Zij maakten een betrouwbare indruk.’ Lees hier zijn verhaal.

Lees verder

Bobby Modderkolk

Bobby kwam in de coronaperiode veel aan. Toen hij niet meer voorover kon buigen om zijn veters te strikken, wist hij dat er iets moest veranderen. Lees hier hoe hem dat met Easyslim.nu lukte!

Lees verder

Annelies van den Heuvel

Annelies van den Heuvel wilde afvallen. Ze had al van alles geprobeerd, maar steeds zonder blijvend resultaat. Lees hier hoe dat met Easyslim.nu wél lukte.

Lees verder

Marit van der Kooij

De laatste loodjes zijn het zwaarst. Dat ervoer Marit ook. Daarom schakelde ze Easyslim.nu in. Ze voelt zich nu beter dan ooit. Lees meer!

Lees verder

Ilse Merts

Ilse Merts was altijd al te zwaar en deed veel pogingen om af te vallen. Zonder resultaat. Totdat ze Easyslim.nu ontdekte. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Henk Hendriks

Tijdens zijn periode in militaire dienst kwam Henk veel aan doordat hij ongezond at. Met behulp van Easyslim.nu heeft hij zijn leefstijl kunnen veranderen. Lees meer!

Lees verder

Paula & Robert Rijnders

Robert en Paula ondernamen samen het initiatief om af te gaan vallen met behulp van Easyslim.nu. Alles over hun verhalen en resultaten lees je in dit blog!

Lees verder

Daniela Boltendal

Daniela (47) had last van cellulite en wilde haar klachten verminderen. ‘Soms moet je dingen proberen, zonder dat je verwachtingen hebt.’ Lees haar ervaringen met Easyslim.nu hier!

Lees verder

Maarten Bruning

Maarten Bruning (58) is nooit echt zwaar geweest. “Dat begon pas zo’n zes jaar geleden”, vertelt hij. “Toen ik bij Easyslim.nu binnenkwam, woog ik 124 kilo.” Lees zijn verhaal!

Lees verder

Maak een afspraak!

We kunnen je natuurlijk blijven vertellen over de vele voordelen van Easyslim.nu, maar het beste is natuurlijk om het zelf te ervaren. Bezoek een van onze locaties bij jou in de buurt en ontdek hoe jij effectief kunt afvallen.