Maak nu snel een afspraak dichtbij

’Dankzij de behandelingen kon mijn operatie doorgaan’

Operatie

De 62-jarige verkeersregelaar Wilfried zit al 12 jaar in het vak. ‘Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Maar het fysieke aspect van mijn beroep begon enige tijd geleden zijn tol te eisen. Een paar jaar geleden kreeg ik last van mijn knieën. In het begin waren de klachten nog niet zo erg dat ik actie moest ondernemen. Maar de pijn werd steeds erger. Mijn knie bleek versleten en ik moest een knieprothese.’

Eerst afvallen

Maar dat ging niet zonder slag of stoot, vertelt Wilfried. ‘In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik eerst moest afvallen, anders kon de operatie niet doorgaan. Ik woog 121 kilo en moest in vijf weken tijd minstens tien kilo afvallen. Een hele uitdaging. Maar ik begon vol goede moed. Ik at gezonder, lette op mijn calorie- en koolhydraatinname, liet dat ene biertje staan en probeerde, ondanks mijn knie, meer te bewegen.’

Snelle resultaten

‘In het begin ging het goed en ik merkte snel resultaat. Maar na twee weken stagneerde dat. Het ging niet hard genoeg. Maar de datum van de operatie kwam snel dichterbij – ik had nog iets meer dan drie weken – dus ik besloot om hulp te zoeken van buitenaf. Via het internet kwam ik bij Easyslim.nu Almere terecht. Ze beloofden snelle resultaten: precies wat ik nodig had.’

De eerste behandeling

‘Ik nam contact op en werd te woord gestaan door Chantal. Mijn doel was ambitieus, maar Chantal gaf aan dat we het gewoon samen gingen proberen. Niet geschoten is altijd mis, natuurlijk. Ik kon vrijwel direct terecht voor mijn eerste behandeling en het resultaat loog er niet om. Na drie dagen was ik al anderhalve kilo kwijt!’

Voedingsadvies

In verband met zijn naderende operatie onderging Wilfried twee keer per week een behandeling bij Easyslim.nu. ‘De kilo’s vlogen eraf. Bovendien kreeg ik voedingsadvies voor thuis, zodat ik nog sneller resultaten zou zien. Mijn voedingspatroon bestond uit weinig koolhydraten en veel eiwitten en groenten, in combinatie met de shakes. Dat was goed vol te houden. Uiteindelijk kreeg ik groen licht voor de operatie!’

Na de operatie

‘De operatie verliep zonder problemen en mijn knieprothese herstelde goed. Maar dat betekende nog niet het einde van mijn behandelingen bij Easyslim.nu. Ik had namelijk een strippenkaart gekocht waar nog een paar behandelingen op stonden. Zonde om die niet te gebruiken, natuurlijk! Ik had de smaak te pakken en vond de behandelingen heel fijn, dus ik besloot om één keer per week langs te blijven gaan.’

De resultaten

‘Ik ben echt heel tevreden met de resultaten. Voorafgaand aan de behandelingen woog ik 121 kilo, en ten tijde van de operatie was dat 113 kilo. Zonder Easyslim.nu was me dat nooit gelukt en had ik de operatie misschien moeten uitstellen. Ik ben eindelijk van mijn kniepijn verlost en zit beter in mijn vel!’

Simpel, snel, slank!

De voordelen van Easyslim.nu®

* Resultaten kunnen per persoon verschillen

Deel dit stuk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp