Maak nu snel een afspraak dichtbij

1 Jarig bestaan

Karin Hut bij 1-jarig bestaan Easyslim.nu

Karin Hut bij 1-jarig bestaan Easyslim.nu

Vandaag precies 1 jaar geleden was het de laatste zondag voordat ik begon met Easyslim.nu.

Omdat ik toen meer dan een jaar thuis was zonder werk, leek het mij heel leuk om weer wat te doen. Zo huurde ik een kleine kamer in een sportschool in Almere en bedacht dat ik daar 2 daagjes per week mensen zou gaan helpen met afslanken.

Al in de eerste week was het een gekkenhuis. Ik dacht: Ach das het begin, het wordt straks wel wat rustiger als ik het wat georganiseerd heb. Zo ging het echter totaal niet. Sterker nog; het werd alleen maar drukker.

Inmiddels ben ik 1 jaar verder: Een grote eigen studio in Almere waar 3 apparaten bijna non-stop 12 uur per dag draaien. 14 Franchisenemers en nog heel veel met wie ik in bespreking ben.

Er is zoveel veranderd in mijn leven, eigenlijk teveel om op te noemen. Waar ik het meest trots op ben is dat Easyslim.nu de  belofte van centimeters verlies echt waar maakt. De meeste klanten van ons slanken enorm af en krijgen hierdoor een ander leven.

Het concept van Easyslim.nu blijkt te werken. Het is mij begonnen om iets te doen te hebben en anderen blij te maken. Dat het zo’n groot succes zou worden had ik nooit verwacht. Nog verbaas ik mij er dagelijks over…..

Hieronder een kleine schets wat ik afgelopen jaar hebt geleerd:

 • Koester goed personeel! Je kan niet zonder
 • Wees blij en trots op iedere klant
 • Samen! Samen is het key-word tot echt succes
 • Doe wat je doet met liefde
 • Geef om je medemens, behandel iedereen zoals jezelf behandelt wilt worden
 • Doe het met passie, zet je voor meer dan 100% in
 • Klaag niet, werk hard en wees blij dat je werk hebt
 • De klant is koning! Maak die belofte waar in woord maar met name in daad
 • Wees eerlijk! Alleen dan zullen de mensen om je heen je waarderen
 • Deel je succes met de mensen om je heen
 • Wees kwetsbaar: Alleen dan zullen anderen zich ook kwetsbaar naar jou opstellen
 • Wees innovatief: Blijf naar je onderneming kijken en kijk vooruit!
 • Neem jezelf niet te serieus
 • Positief denken: Juist als het wat minder gaat
 • Denk groot en durf te dromen
 • Wees dankbaar
 • Heb respect

De lijst zou ik nog met veel meer punten kunnen aanvullen. Heel graag wil ik in dit blog ook een speciale dank uitspreken. Als eerste voor mijn man Jaap; elke avond Easyslim Easyslim Easyslim moeten aanhoren. Mij altijd willen helpen en steunen.

Jolanda van Teunenbroek: Mijn steun en  toeverlaat in de studio in Almere. Geen woorden voor wat zij voor mij betekent. Niet alleen zakelijk maar ook prive.

De klanten die naar onze studio’s komen. Zonder jullie waren we niks! Bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik zal dat niet beschamen.

Berber Könning: De eerste franchisenemer. Bedankt voor het vertrouwen in mij en mijn bedrijf! Dankzij jou zijn we nu een franchise.

Alle andere franchisenemers met wie ik een fantastische band heb van wederzijds vertrouwen, respect en liefde

Op naar weer een jaar Easyslim.nu, waarin we zullen groeien en samen mooie dingen gaan neerzetten.

Samen met jullie, de klant!

Karin Hut

Deel dit stuk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp