Maak nu snel een afspraak dichtbij

Het begin van Easyslim.nl in het Gooi

Easyslim.nu Hilversum

Easyslim.nu Hilversum

Al zo lang ik mij kan heugen heb ik problemen met mijn figuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het geprobeerd. Van Montignac tot ontslakken tot veel SAS-dagen het gevolg waren. Toen ik mijn vriend (de stiefzoon van Karin) leerde kennen en daarmee ook Karin, woog ik op mijn zwaarst. Ik had het sporten en gezond eten weer opgepakt, maar het ging er niet op de probleemplekken af. Toen Karin mij over de DiViNiA® vertelde geloofde ik er niets van! Ik dacht: Ja hoor weer zo iets geweldigs dat toch niet werkt. Tot ik het zelf heb mogen ervaren. 7 kilo afgevallen en ruim 38 cm totaal in omvang kwijt. In mijn baan was ik niet gelukkig en ook met mijn studie had ik niet veel succes. De zaak bij Karin liep zo goed dat ze graag wilde uitbreiden. Lemmer draaide inmiddels ook al op volle toeren.

Een afspraak met de bank was zo gemaakt. Eens kijken wat ik kon gaan lenen. Tot mijn verbazing was de bank zo enthousiast dat geld lenen geen probleem bleek te zijn. Opstarten dus maar. Alles was zo geregeld. In eerste instantie wilde ik mijn baan er naast houden, want: Zo’n vaart zal het toch wel niet lopen……….Echter op 19 mei, na een week open te zijn en mondjes maat afspraken te hebben, ging het lopen als een trein. Al snel heb ik ook mijn baan opgezegd en ben er vol voor gegaan. Na een zware taaie rechtenstudie heb ik eindelijk iets gevonden wat bij me past. Afvallen is een crime, maar wat er in de afslankstudio gebeurt is werkelijk in 1 woord: Geweldig! Mensen komen binnen met een depressie en gaan weg met een grote dosis zelfvertrouwen en een geweldig lijf. Wat wil je nog meer?!

 

Liefs van Lisa uit Hilversum

Deel dit stuk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp